mandag den 18. marts 2013

Fase 2, bagværk/desserter: "Fødselsdags kakaokage"

Okay folkens her kommer opskriften til den bedste dukan kage jeg hidtil har smagt! 
Det er er en opskrift jeg har fundet inde på en anden dukan side. 
Jeg spiser den med stor velbehag og selv 'non' dukanere gør det samme. 


Her kommer opskriften på den syndige kakaokage med ISIS kakaomousse: 

6 spsk havreklid
4 spsk hvedeklid
2 spsk HUSK
4 spsk skummetmælkspulver
6 spsk fromage frais
1 spsk maizena
3 hele æg + 3 æggehvider
6 tsk bagepulver
1,5 spsk flydende sød
1 tsk vanilje pulver
1,5 spsk kakao

1. Grind havreklid, hvedeklid og HUSK i en kaffekværn
2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål
3. Del æggene i hver deres skål
4. Pisk hviderne helt stive
5. Pisk fromage frais og æggeblommer sammen
6. Vend forsigtigt æggehviderne op i æggeblomme og fromage frais blandingen
7. Bland de tørre ingredienser ned i æggeblandingen 1 spsk af gangen og rør rundt
8. Hæld op i en bageform (springform er en fordel) og bag i forvarmet ovn i 40 min ved 175 grader

Imens forberedes kakaomoussen. Det er en blanding man køber færdig hvor man kun skal tilsætte mælk. Moussen kommer fra ISIS og kan købes i de større supermarkeder. 
Følg opskriften på posen. 
1 ps ISIS kakaomousse
Skummetmælk
Bland sammen som der står på posen og lad køle af i et køleskab i 1 time

Når kagen har bagt skal den køle af inden man skærer den over og får 2 lag. 
Kom den færdige mousse imellem og evt. lidt ovenpå. Man kan med fordel komme lidt fromage frais i til sidst og røre rundt for mere volume. 
Saml. kagen og stil koldt indtil servering. 

* skummetmælkspulver, maizena & kakaopulver er tolererede varer. 
hold øje med din daglige ration af havreklid og tolererede varer. 






































VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar