Blandt andet denne lækre ret. Helt ny ret men MEGET vellykket og bliver bestemt gemt godt i min opskriftsamling.
Kan med fordel også spises i angrebsfasen.
Jeg har fødselsdag på onsdag og skulle finde en dukanvenlig ret, og jeg tror vinderen er fundet, her kommer den:
Fyldt kyllingebryst svøbt i kalkunbacon m' balsamico løg
Her er opskriften:
2 kyllingebabser
2 skiver kalkunbacon
lidt kapers i olie
1 lille løg
1 fed hvidløg
4 dråber mørk balsamico
Lav 1 lomme i hver kyllingebabs. Kom kapers heri (si så meget olie fra som muligt).
- Kan med fordel bruge blandingen med kapers og soltørrede tomater som fåes i Metro, dog må den kun bruges på pg-dag.
Kom 1 stk. kalkunbacon om hver kyllingebabs og læg på bagepapir i ildfast fad.
Skær hvidløget i skiver og læg over kyllingerne.
Skær det lille løg halvt over og derefter i 4 små både.
Hæld balsamico over løgene og til sidst toppes det hele
med lidt pebermix fra Santa Maria.
Bages i alm. forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min.
Her er det lækre resultat:
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar