lørdag den 9. marts 2013

Fase 2, pp dag: "Hvem sagde kur?"

Jubiiiii! Er endelig i stand til at lave mad igen og mit hoved er fyldt med gode idéer. 
Blandt andet denne lækre ret. Helt ny ret men MEGET vellykket og bliver bestemt gemt godt i min opskriftsamling. 
Kan med fordel også spises i angrebsfasen. 
Jeg har fødselsdag på onsdag og skulle finde en dukanvenlig ret, og jeg tror vinderen er fundet, her kommer den: 


Fyldt kyllingebryst svøbt i kalkunbacon m' balsamico løg



Her er opskriften: 

2 kyllingebabser
2 skiver kalkunbacon
lidt kapers i olie
1 lille løg
1 fed hvidløg
4 dråber mørk balsamico

Lav 1 lomme i hver kyllingebabs. Kom kapers heri (si så meget olie fra som muligt). 
- Kan med fordel bruge blandingen med kapers og soltørrede tomater som fåes i Metro, dog må den kun bruges på pg-dag. 
Kom 1 stk. kalkunbacon om hver kyllingebabs og læg på bagepapir i ildfast fad. 
Skær hvidløget i skiver og læg over kyllingerne. 
Skær det lille løg halvt over og derefter i 4 små både. 
Hæld balsamico over løgene og til sidst toppes det hele
med lidt pebermix fra Santa Maria. 
Bages i alm. forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min. 

Her er det lækre resultat: 


VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar