Waow!!!!
For ca. 2 måneder siden prøvede jeg den varme bearnaise fra Dukanbogen og den synes jeg var ... knapt så god! Havde derfor droppet 'bearnaise-projektet' lidt og spiste nu kun en bearnaise dip. (kommer i opskrifter senere)
Så igår faldt jeg over en ny opskrift på en varm bearnaise inde på en anden Dukan side.
Jeg havde mine bange anelser om den skulle smage lige så ... uheldigt som den anden, men jeg tog chancen og HOLD NU KÆFT hvor er den fantastisk!
Og det mest fantastiske af det hele er at den må spises både i fase 1+2 og så tit du vil ;)
Det eneste der skal tages hensyn til er fromage frais'n som indgår i den daglige mælkeration.
Jeg tænkte jeg også hellere måtte have noget tilbehør til den sovs og sprang ud i de gode fyldte kyllingebabser og smed nogle rodfrugter i ovnen, result:
har prøvet at lave din sovsen her til aften - var faktisk så hooked på at smage den at jeg lavede dobbelt portion - og det lignede da godt nok også en god bearnaise... men jeg må have gjort noget helt galt, for min sovs endte med at smage utroligt meget af eddike - hvilket jeg forsøgte at redde med at komme søddemiddel (den flydende fra isis) i - hvilket resulterede i at sovsen fik en "sjov" sød smag til at starte med som så blev eddike sur sekundet efter inde i munden. Mildest talt ikke en succes. brugte hvidvinseddike med esragon og den blev da også kogt ind som den skulle.
SvarSletnå, men øv herfra...