torsdag den 21. februar 2013

Fase 2, pp dag: "Kyllingedurum á la thelady"

Da jeg fandt ud af der var kebab kød man må spise her på Dukan, nemlig den man kan købe i Rema 1000 og Netto på kun 6% fedt til nogle og 30, kr blev jeg pishamrende glad for ja, jeg elsker durum!
Så så jeg det her 'kebab' krydderi i Super Brugsen som består af: sort peber, paprika, spidskommen, oregano, cayennepeber, hvidløg, gurkemeje og koriander. 
DÉN vil jeg gerne slå et kæmpe slag for! Bland den med hakket kylling og du får det lækreste kyllingekebab - home freaking made! 
Jeg gjorde så fremdeles: 

Bagte en pandekage på slum, men den lød sådan:
1 bægre æggeblomme (2 blommer i)
3 bægre æggehvider (1,5 æggehvider i hver)
(kunne bare bruge 2 hele æg)
1 tsk maizena med TOP (tolereret vare)
3 dl mælk (maks 250ml om dagen)

Blandes sammen og kommes på en varm pande med lidt bagespray på eller lidt olivenolie. Når noget af massen er kommet på panden hældes peber over. 
Jeg fik 3 madpandekager og derefter puttede jeg kanel, sød og vaniljeessens i resten af dejen og lavede 3 'søde' pandekager bagefter. 

Den hakkede kylling kom jeg i en gryde (bliver bedre på panden) og hældte godt med kebab krydderi i. Hak i farsen så det bliver til store og små stykker. 
Når det er stegt færdigt smøres pandekagen med skyr og herefter overhældes den med kyllingekebab á la thelady og ovenpå kan man (hvis det ønskes) komme jalapeños ovenpå og her har du en fyldt pandekage jeg synes giver den BEDSTE durum'feeling!



  • I fase 1 er det tilladt med en lille smule maizena til at jævne, disse pandekager er derfor også ok. man må dog max spise 2 på en dag for ikke at få for meget maizena. 


VELBEKOMMEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar