torsdag den 28. februar 2013

Fase 2, pg-dag: "Bolle - med et strej af sødme"

Okay, let's face it - jeg ELSKER sødt bagværk. 
Om det er kage, muffins, pandekager, søde boller, whatever. Bring it to me!

Derfor kom jeg også til mit afsavn for rosinboller. 
Tænkte, hmm.. Rosiner er no-go på Dukan what to do, what to do. 
Så kom jeg i tanke om mine fantastiske gojibær! 

Gojibær er tørrede frugter der smager af en mellemting mellem rosiner og tranebær. 
Vi kan li' gojibær fordi: 

  • de indeholder 18 forskellige aminosyrer, også de 8 essentielle for os mennesker
  • de indeholder 21 spormineraler
  • de indeholder 500 gange mere C vitamin end appelsiner
  • de indeholder polysaccharider, som styrker imunforsvaret 
  • de er fyldt med antioxidanter
  • også kaldet en SUPERFOOD
Er du ikke overbevist endnu? Så prøv denne bolle:


Opskriften er som følger: 

2 æg
2 spsk havreklid
1 spsk HUSK
3 spsk skummetmælkspulver
0,5 tsk tørgær
1 tsk kanel
2 spsk gojibær
0,5 tsk sød
0,5 tsk vaniljeessens

Rør æggene sammen og kom herefter alle andre ingredienser i. 
Lad hæve i 30 min. 
Jeg deler portionen i 2 små boller og former dem med MEGET våde hænder. 
Kommes på bagepapir på en bageplade.
Herefter kommes de i en forvarmet ovn på 200 grader i 20 min.
(I en miniovn er det 210 grader i 25 min)
Lad dem køle af og spises med fordel lune. 

Her i opskriften er brugt den daglige ration af klid,
 og 3 spsk skummetmælkspulver = 1 tolereret. 
Heri er 2 spsk goji-bær fordi det er pg-dag, på pp-dag kun 1 spsk.
Goji-bærerne bliver bløde og søde, ligesom rosiner - MÅMS 

VELBEKOMMEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar